Про відзначення Дня підприємця у місті Чернігові

З нагоди професійного свята «Дня підприємця» з 15 серпня по  15 вересня ц.р. буде проводитись Місячник підтримки підприємництва у місті Чернігові, в рамках якого планується  ряд заходів, у тому числі 2 вересня Бізнес-фестиваль  в Центральному парку культури та відпочинку м. Чернігова, під час якого підприємці зможуть презентувати свою справу, прийняти участь у виставці-ярмарку  і культурній програмі.

 З метою підготовки Бізнес-фестивалю приймаються:

1. Заявки на участь у виставці-ярмарку, інформацію щодо проведення промо-акцій, рекламних компаній, майстер-класів, тощо необхідно подати до Департаменту економічного розвитку  обласної державної адміністрації з поміткою – для В. Власенко  (e-mail: der_post@cg.gov.ua) та відділу економіки виконавчого комітету Ніжинської міської ради (тел. 2-53-36, е-mail: nizhynekonomika@gmail.com ), у термін до  25 липня 2018 р.

 2. Заявки на участь у культурній програмі з інформацією про  формат участі, кількість учасників та програму з хронометражем необхідно подати до Департаменту культури і туризму, національностей та релігій обласної державної адміністрації з поміткою – для І. Дерейчук (e-mail: cultrozv@gmail.com) та відділу економіки виконавчого комітету Ніжинської міської ради (тел. 2-53-36, е-mail: nizhynekonomika@gmail.com) у термін до 6 серпня 2018 р.