АКЦІЯ ПРОТЕСТУ

У четвер, 30 березня, близько 100 чоловік вимагали під будівлею «Нацкомісії з регулювання ринку енергетики та комунальних послуг» скасування рішення НКРЕКП про нову методику підрахунку вартості підключення підприємств до мереж.

Найбільше присутніх обурювало рішення НКРЕКП про встановлення нових тарифів на підключення підприємств до електромереж. Крім цього, вони також протестували проти введення абонплати за користування газовими мережами.

Модератор акції Тетяна Опришко, представник коаліції “Сіверщина”, сказала, що акція передусім спрямована на відміну рішення НКРЕКП про нову методику підрахунку вартості підключення підприємств до мереж.

За її словами, мета НКРЕКП – перекласти з олігархів на споживачів всі витрати з розвитку, ремонту та утриманню мереж. Нові тарифи на підключення вбивають бізнес в Україні та не дозволяють йому працювати.

 Учасники акції протесту оголосили вимогу до Президента України Петра Порошенка  про звільнення голови НКРЕ Дмитра Вовка.

 Від Асоціації «ОПН» в акції також брали участь представники.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>