Презентація схеми Школи підприємництва

11 березня відбулася ознайомча поїздка ніжинської делегації у складі членів Ради підприємців при Ніжинській міській раді Анатолія Литвина і Миколи Шкурка, а також головного спеціаліста сектору розвитку підприємництва, споживчого ринку та захисту прав споживачів відділу економіки виконавчого комітету Ніжинської міської ради Ярослави Ярош до Чернігівського бізнес-хабу.

Про створення та завдання цієї структури при Аґенції регіонального розвитку Чернігівської області розповіли його керівники Сергій Хоботня і Анастасія Кучерява. Бізнес-хаб з’явився 26 лютого завдяки реалізації рекомендацій проєкту Forbiz, зокрема безпосередній участі  старшого консультанта з питань політики розвитку МСП Forbiz Ольги Красовської, яка зініцювала цю поїздку і також була присутня разом з делегацією з м. Селидове Донецької області.

Таким чином, в області з’явилася ще одна адреса в ланцюжку інфраструктури підтримки підприємництва: м. Чернігів, вул. Преображенська, 12, Центр підтримки підприємництва, інновацій та стартапів.

Відбувся обмін думками щодо реалізації у Ніжині ще однієї рекомендації Forbiz – створення Школи підприємництва. Приводом стала проведена презентація схеми Школи підприємництва. Вирішено доповнити схему описом та провести найближчим часом робочу нараду в рамках продовження співпраці з проєктом Forbiz.